€ 800,00 p/m excl.

1 bedroom
2 rooms
42 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Rented
Steynlaan 55e
3701 EC Zeist

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Apartment, Steynlaan

MOOI APPARTEMENT MET SCHITTEREND UITZICHT TE HUUR IN HARTJE ZEIST!

INTERESSE?
U kunt uw interesse kenbaar maken via de website van Maxx door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie helaas niet in behandeling nemen. Na het inplannen van een bezichtiging met de huidige bewoner worden kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van één kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
Dit appartement heeft een huurprijs van €800,- euro kale huur. De servicekosten worden onderverdeeld over de bewoners en bedragen maandelijks een voorschot van €175,- euro per maand. De inclusief huurprijs bedraagt dus €975,- euro. Dit is zonder GBLT. De borg bedraagt 1 bruto maand huur en zal geretourneerd worden als de woonruimte in dezelfde staat wordt opgeleverd.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goede eenverdiener.

OVER DE WONING
Dit mooie appartement van 40 m² is gelegen op de bovenste etage van Steynlaan 55E en biedt een adembenemend uitzicht over heel Zeist.

De woning beschikt over een gezellige woonkamer, een aparte slaapkamer, en een knusse keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, en aansluitingen voor wasmachine/droger.

Het appartement is gelegen in een leuke wijk in Zeist, met verschillende winkeltjes, eetgelegenheden en een supermarkt op loopafstand.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?