€ 1.050,00 p/m excl.

1 bedroom
3 rooms
60 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Rented
Steynlaan 55C
3701 EC Zeist

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Apartment, Steynlaan

Ruim en Stijlvol Appartement te Huur in het Hart van Zeist!

Locatie:
Dit prachtige appartement is gelegen in het levendige Zeist, in een aangename buurt vol activiteit en levendigheid. Een uitstekende en gezellige locatie om te wonen.

Voorzieningen:
Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het gebouw. De toegang wordt bereikt via een steeg die leidt naar het trappenhuis van het pand. Hier vindt u de gemeenschappelijke voordeur naar de centrale hal, die toegang biedt tot vijf verschillende appartementen. Volg de trap omhoog en op de eerste etage treft u het appartement.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in uw eigen eetkamer/ woonakamer, waar voldoende ruimte is om al uw spulllen kwijt te kunnen. Deze ruimte betreft ongeveer 40 M2. Er is ruimte voor een bank, TV en genoeg kastruimte. Als je wil kun je er nog een groot aantal tafel kwijt. Aangrenzend aan de woonkamer treffen we ook nog een dakterras, waar je heerlijk in de zomerdagen kunt vertoeven.

De keuken grenst aan de woonkamer en biedt ruimte voor een royale eettafel, waar gemakkelijk met vier personen of meer gedineerd kan worden. De keuken is compleet uitgerust met een wastafel, kraan, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een handig werkblad voor het bereiden van culinaire hoogstanden.

In de tussenruimte van het appartement bevindt zich de slaapkamer, met een oppervlakte van ongeveer 12 m2.

Op locatie is er een aparte badkamer, voorzien van een ruime douche met twee douchekoppen, een wastafel, designradiator.

Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet, wat ideaal is als u gasten over de vloer heeft.

Tot slot heeft de ruimte ook nog een extra slaapkamer C.Q. inloopkast waar je genoeg ruimte hebt voor al uw kleding.

Ligging:
Deze locatie biedt een breed scala aan voorzieningen. Het bruisende centrum van Zeist is op korte afstand bereikbaar en alle winkels bevinden zich binnen handbereik. Met de auto, bus of scooter bent u bovendien binnen 10/20 minuten in het centrum van Utrecht.

Huurprijs & Borg:
De kale huurprijs voor dit appartement bedraagt 1050 euro. De servicekosten zijn verdeeld over de bewoners en zijn vastgesteld op in totaal 200 euro. De all-inclusive huurprijs komt daarmee op 1250 euro, exclusief gemeentelijke belastingen. De borg bedraagt één maand huur en zal worden teruggegeven als het appartement in dezelfde staat wordt achtergelaten.

Huurtoeslag:
Helaas is het niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor dit appartement.

Geschikte Kandidaat:
Dit appartement is ideaal voor een werkend stel of een solide eenverdiener.

Beschikbaarheid & Huurperiode:
Deze woning is beschikbaar voor een minimale huurperiode van 12 maanden.

Overige Informatie:
Roken is niet toegestaan in het appartement.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag om dit prachtige appartement te laten zien!

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?