€ 975,00 p/m excl.

1 bedroom
2 rooms
45 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Available immediately
Steynlaan 55E
3701 EC Zeist

Are you interested in this house? Let us know!

Ja, ik heb interesse

Apartment, Steynlaan

PRACHTIG RUIM APPARTEMENT TE HUUR IN CENTRUM VAN ZEIST!

SITUERING
Het betreft een appartement in Zeist, een leuke wijk met veel mensen en vreugd. Een ontzettend leuke locatie.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gesitueerd op de zolder etage van de woonruimte. Maar voordat we binnenkomen eerst de ingang. Een steeg leid ons naar het trappenhuis van de woonruimte, hier is een algemene voordeur van de centrale hal. Hier is de doorgang naar 5 verschillenden appartementen. Als we de trap volgen naar boven arriveren bij het appartement.

Direct bij binnenkomt kom je in je eigen garderobe, hier is eventueel plek voor plaatsen van schoenen en jassen. Hier is ook het toilet, het toilet is voorzien van een zwevend toilet en fontein. Als we onze weg vervolgen vinden we diverse deuren die leiden naar verschillende ruimtes.

Allereerst laten we graag de prachtige woonkamer met open keuken zien. Deze woonkamer is ongeveer 25 m2 groot en bied veel ruimte. Het is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartij en de ramen kunnen ook open en dat geeft ons de gelegenheid om het appartement prima te kunnen doorluchten.

Als we een stapje terugzetten komen we in de keuken, in de keuken is er plek voor een grote eettafel waar u wellicht wel met 4 of meer personen een kan dineren. De keuken an sích is voorzien van een wastafel, een kraan, natuurlijk een 4 pits gasfornuis, een ventilartor en natuurlijk een aanrechtblad waar u de sterrenmaaltijden op kunt bereiden.

Achterin de woning zit de slaapkamer deze ruimte is c.a. 15 m2.

De laatste ruimte is de badkamer, hier is een ruime douch met 2 verschillende koppen, een wastafel, designradiator en een aansluiting voor een wasmachine.

LOCATIE
Deze locatie heeft u veel te bieden, het centrum van Zeist is technisch gezien niet ver weg en alle winkels zijn binnen handbereik. Met de auto, bus of scooter bent u binnen 20/30 minuten in het centrum van Utrecht.

HUURPRIJS & BORG
Dit appartement heeft een huurprijs van 975 euro kale huur. De servicekosten zijn onderverdeeld over de bewoners en zijn dus vast. In totaal is dit 175 euro. De inclusief huurprijs bedraagt dus 1150 euro. Dit is zonder GBLT. De borg is 1 maand huur en zal geretourneerd worden als de woonruimte in dezelfde staat word opgeleverd.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we opzoek naar een werkend stel of een goede eenverdiener.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar voor een minimale duur van 12 maanden.

EXTRA
Roken is niet toegestaan.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?