€ 1.050,00 p/m excl.

1 bedroom
2 rooms
55 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Available immediately
A plein 9
8025BK Zwolle

Are you interested in this house? Let us know!

Ja, ik heb interesse

Apartment, A plein

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET GROTE BUITENRUIMTE IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

SITUERING
In dit prachtige pand zijn 5 nieuw opgeleverde appartementen beschikbaar gekomen voor de verhuur.
Het appartement is gelegen op de begane grond. In totaal is het appartement 45m2. Het appartement heeft daarnaast een buitenruimte van 20 m2, dit is erg uniek in de binnenstad van Zwolle. Het pand is een monumentaal pand in het hart van Zwolle en is gebouwd in 1825. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gelegen in een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid op deze locatie.

VOORZIENINGEN
Het appartement is volledig gerenoveerd is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een ruime woonkamer met open keuken.
Kenmerkend in de appartementen zijn de hoge plafonds. De hoogte is ruim 3,5 meter. Tevens is de woning voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en een luxe mengkraan. Ook is er een vaatwasser aansluiting aanwezig.
De badkamer zit naast de slaapkamer, en is voorzien van een hangtoilet, douche, design radiator en een wastafel.
Ook heeft u 2 bergingen, er bevindt zich 1 berging de kelder van het pand (ca 13m2) en u heeft een kleine berging in het appartement met wasmachine aansluiting.


LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Er wordt een voorschot van €90 voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?