€ 1.325,00 p/m excl.

2 bedrooms
3 rooms
m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Rented
Diezerpoortenplas 161
8011 VW Zwolle

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Apartment, Diezerpoortenplas

HOT & AUTHENTIEK! LUXE TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT IN CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden, waarna het voor onbepaalde tijd voorzet. Na een huurperiode van 12 maanden is het mogelijk de huur op te zeggen met inachtneming van één kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, elektra en gemeentelijke heffingen. U kunt uw eigen energiecontract afsluiten bij een leverancier naar keuze. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Er wordt een minimale inkomenseis van 2,5x de huur gehanteerd. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
In één woord is deze woning prachtig te noemen, het ademt authenticiteit. Er zijn een aantal historische elementen behouden van wat vroeger een paardenstal was, waaronder hoge plafonds en de oude toegangspoort dat nu dienst doet als deur van een van de slaapkamers. Deze woning is afgelopen week nieuw afgeleverd en ontwikkeld in een bestaand pand op het Noordereiland te Zwolle, in de historische binnenstad. De woning geniet dan ook beschermd stadsgezicht.

De indeling van het appartement is als volgt: U komt binnen in het gemeenschappelijk portaal, dat gedeeld wordt door tevens 5 andere bewoners van het complex. Via de voordeur van de woning komt u in de hal en kunt u doorlopen naar de woonkamer met open keuken (ca 30 m2). Vanuit de woonkamer is tevens de achterom te bereiken, waar eventueel op mooie dagen een tafeltje met stoelen geplaatst kan worden. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een inbouwoven, koelkast en vaatwasser. Via de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar, de ene meet ca. 12 m2 en de ander ca. 8 m2. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel inclusief ladekast.

Het geheel is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met een visgraat PVC vloer. De muren zijn gestuct en zijn voorzien van luxe plinten. Er is gebruik gemaakt van fraaie deuren.

Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen 2 minuten lopen bereikbaar. Het station ligt op circa 5-10 minuten fietsafstand. Nabij gelegen is het winkelcentrum Diezerpoort waar allerlei alledaagse winkels te vinden zijn en een supermarkt. Ook de gezellig en vernieuwde Thomas a Kempisstraat ligt op steenworp afstand, hier zijn allerlei speciaalzaakjes gevestigd.

Heeft u een auto? In de nabije toekomst is het mogelijk een parkeerplaats voor het pand te huren.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?