€ 746,00 p/m excl.

1 room
29 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Rented
Hoogstraat 120N
8011 BB Zwolle

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Studio, Hoogstraat

STUDENTENSTUDIO IN NIEUWBOUWSTAAT KAMPERPOORT ZWOLLE TE HUUR

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE.

SITUERING
Deze studio is gelegen in de Hoogstraat op een etage in het studiocomplex 'De Fabriek'. Het pand is enige jaren geleden nieuw opgeleverd en om die reden zijn de woning in een topstaat.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten voor het gebruik hier van zijn €3,80 per keer. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio.

De studio gestoffeerd opgeleverd met een moderne PVC vloer en raambekleding. Er is een fietsenstalling in het souterrain en een parkeerplaats kan eventueel bij gehuurd worden, mits beschikbaar.

LOCATIE
Kamperpoort is een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. Zo is er veel nieuwbouw en komt er binnenkort een nieuw sushi restaurant! De bruisende binnenstad, het zomerse stadsstrand en bioscoop Pathé zijn binnen een paar minuten lopend of fietsend te bereiken. Het centrale station is circa 5 minuten fietsen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1 april 2022. Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio, hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief tellen 40 euro per maand.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar een éénpersoonshuishouden. Er komen enkel studenten met een inschrijving bij een onderwijsinstelling in aanmerking voor deze woonruimte, aangezien het wordt verhuurd onder een zogenaamd campuscontract.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?