€ 725,00 p/m excl.

2 bedrooms
4 rooms
80 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299038
Rented
Mandjesstraat 1A
8011 RM Zwolle

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Room, Mandjesstraat

SEMI APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN HARTJE BINNENSTAD TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse '. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De woning bevindt zich op de tweede én derde etage in een monumentaal pand en is in totaal bijna 80m2 groot. De opgang wordt gedeeld met de bewoner van de eerste etage.

VOORZIENINGEN
Het semi appartement heeft een knusse woonkamer met open keuken aan de voorzijde van het pand van ruim 26m2 met een mooi uitzicht over de winkelstraat. Het plafond is laag, het heeft een hoogte van ongeveer 1,85m. De woonkamer is voorzien van veel daglicht dankzij de drie grote ramen aan de winkelstraatzijde. De keuken heeft een inbouw gasfornuis.

Uniek is dat de woning voorzien is van liefst 2 slaapkamers heeft. Eén op de tweede etage van ruim 18m2 groot (met inbouwkasten) en een op de derde etage van ongeveer 5m2 groot wat ideaal te gebruiken is als werkplek. Daarnaast is er een wasruimte van bijna 7m2 die tevens als derde slaapkamer te gebruiken is. Alle drie de ruimtes hebben een wastafel.

De badkamer en het separate toilet worden gedeeld met de huurder (mannelijk) van de kamer op de eerste etage. In de badkamer kan een wasmachine geplaatst worden.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in de winkelstraat Diezerstraat. Hierdoor bent u altijd in de buurt van de gezellige terrassen, kroegen en natuurlijk de winkels. Een winkelcentrum met een supermarkt en andere alledaagse winkels is op een paar minuten fietsafstand gelegen. Het station is met 5 fietsen te bereiken.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot dat hiervoor wordt opgenomen is 150 euro per maand. De totale maandelijkse huur is derhalve 875 euro. Internet wordt door de bewoners zelf gearrangeerd.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur plus servicekosten. De borg wordt geretourneerd bij vertrek mits de woonruimte in nette staat wordt opgeleverd.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is NIET mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar één rustig werkend persoon, samenwonen is niet mogelijk. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte is beschikbaar per 5 december 2021.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?