€ 1.350,00 p/m excl.

3 bedrooms
4 rooms
80 m2
no pets allowed
smoking not allowed

Contact
[email protected]
088-6299030
Rented
Amsterdamsestraatweg 523app 2
3553 EE Utrecht

Renting a house?

Do you also want to rent interesting housing? Then leave a search request with us.

Start search

Looking for a home?

Would you like some more information about our working methods first?

Yes, I would like more information

Apartment, Amsterdamsestraatweg

TIJDELIJK VERHUUR APPARTEMENT IN ZUILEN

SITUERING
Het betreft een woning aan de Amsterdamsestraatweg in de wijk Zuilen. De eigenaar is opzoek naar een kandidaat die voor 1 tot 1,5 jaar een huurcontract aan wil gaan.

VOORZIENINGEN
Het appartement is verdeeld over 2 volledige woonlaag. In totaal is het ongeveer 80m2. Bij binnenkomst vinden we twee deuren die ons leiden naar verschillende appartementen. We nemen de rechterdeur om in het appartement te komen.

Aangekomen in het appartement gaan we een trap op naar de eerste woonlaag, daar vinden we een kleine ruimte voor een garderobe en vinden we de doorgang naar de keuken. De keuken is erg standaard en word vrijwel kaal opgeleverd.

Naast de keuken vinden we de eerste slaapkamer, deze heeft ook nog een ruime inbouwkast die omgebouwd kan worden als een inloopkast. Deze kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed een bureau.

De tweede kamer op de eerste etage is in te richten als een woonkamer. Deze kamer is ongeveer 17-20m2. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel waar je wel met 4 tot 6 personen aan kan zitten. Er is ruimte voor een tv een bank en nog wat leuke bijzettafeltjes.

Als we de trap volgen naar de tweede etage nemen worden we verwelkomt door de badkamer, deze badkamer is voorzien van een douch, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Aan weerszijde vinden we twee aan elkaar gespiegelde slaapkamer die beide ongeveer 10-15 m2 zijn.

LOCATIE
Als u gaat wonen op deze locatie is het Neude ongeveer op 10 fietsminuten van de locatie. Het fijne is ook dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De straat heeft namelijk diverse restaurants waar u lekker uiteten kan of kan afhalen. Maar er zijn ook 3 supermarkten die op steenworpafstand zijn van de woonruimte. Volgens de parkeerplattegrond kun je in deze wijk ook vrijblijvend je auto buiten zetten. Leuk om te vermelden is dat je ook naast het Julianapark zit, wat een heerlijke plek is even uit te waaien en even tot rust te komen.

HUURPRIJS & BORG
Dit appartement heeft een huurprijs van 1350 euro exclusief de voorzieningen en gemeentelijke heffingen.
De borg is 1 maand huur.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we opzoek naar een werkend stel of een goede eenverdiener de woning is in een goede staat maar als je een creatief persoon bent denken wij dat je hier goed je ei in kwijt kunt.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar voor huur vanaf 1 januari 2021 voor een maximaal duur van 12 tot 18 maanden

EXTRA
Huisdieren zijn in overleg toegestaan, roken is niet toegestaan.

Not what you're looking for?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start search query

Not what you're looking for?